Hvalpe til salg21. september 2019

Så blev smukke World Stars Ella Enthanted “Bella” parret med en lille fantastisk finsk hanhund. Man skal ikke lade sig snyde, af hans finske oprindelse, for bag ved ligger der nogle gode og sunde amerikanske linier. Han er Dansk Champion, Dansk Race Vinner ’15 og ’17 samt Dansk Vinner i ’16 og ’17. Bella har fået certifikater til champion titlen i Tyskland, Belgien, Østrig og San Marino, men mangler stadig det sidste certifikat alle steder.

Begge forældrene til vort kommende kuld, er testet for Patella luxation med resultatet h/v  0/0 dvs. fri, samt for prcd/PRA-DNA ligeledes med resultatet fri.

Fødselen forventes den 21. November 2019, hvor vi forventer at se nogle flotte og sunde hvalpe.

 

05. april 2019.

Så har vi parret World Stars Pretty Woman med Just An Illusion V. Klein-Nulland. Han er en lille fin hanhund med amerikanske gener, som vi så godt kan lide. Det her bliver Pretty’s sidste kuld, og vi skal selv beholde en tæve, så vi har selvfølgelig gjort os ekstra meget umage med at finde den rigtige han. Vi forventer fødsel ca. den 17. maj, så hvalpene kan flytte hjemmefra i midten af juli måned. Rigtige sommer hvalpe.


14. maj 2019.

Her til morgen blev World Stars Pretty Is Ready mor til 3 skønne hvalpe, 1 han og 2 tæver. Alle 4 er sunde og raske og knald sorte. Det bliver spændende at se hvordan de udvikler sig. Lige nu ved vi, at den ene han og den ene tæve er solgt, og så må vi jo se, hvor den sidste tæve flytter hen.