Nyheder


20. marts 2020.

Så gik Bella i løb igen, men vi har besluttet ikke at parre hende denne gang af 2 årsager. 
1. Hun er stadig lidt for stor. 

2. Vi vil ikke ud og køre, så længe vi har en Corena epidemi der huserer hele Verden. Kennelfars imum forsvar er stadig alt for dårlig, og en infektion vil ikke være godt.

Derfor vælger vi at vente til September med at parre. Vi håber selvfølgelig vores hvalpekøbere bærer over med det.

25. november 2019.

Ja, det blev så ikke til hvalpe i denne omgang, Bella var måske lidt for godt i stand, men så må hun jo på slankekur inden hun går i løb næste gang til marts.

21. september 2019

Så er der hvalpe i vente, se mere på hvalpesiden.

14. maj 2019.

Så blev World Stars Pretty Woman Is Ready mor for 5. og sidste gang. Se mere på hvalpe siden.

05. april 2019.

Den 16. marts parrede vi World Stars Pretty Woman Is Ready med den hollandske hanhund Just An Illusion V. Klein-Nulland. Hvalpe forventes derfor omkring 17. maj. Se mere på vor hvalpe side.


21. feb. 2018.

Så har vi parret World Stars Pretty Woman Is Ready og World Stars Ella Enchanted “Bella”. Vi forventer sorte Toy pudel hvalpe ca. den 20. april 2018. Se mere på hvalpe siden.

World Stars Pretty Woman Is Ready

World Stars Ella Enchanted “Bella”


18. Jan. 2018.

Så er året 2017 gået, og det har været et rigtig godt år for Kennel World Stars.

World Stars Ella Enchanted “Bella” fik en rigtig skøn tæve hvalp den 27. jan. 2017, den kom til at hedde World Stars Cher Is La Bella Luna “Luna”. Hun flyttede til Hørning og kommer på besøg her i kennelen hver måned sammen med hendes dejlige forældre.

World Stars Pretty Woman Is Ready fødte 2 hanner og 2 tæver den 08. feb. 2017, så der kom virkeligt liv i huset. Luna fik fire søskende som hun kunne lege med, og vi fik ingen natte ro. World Stars Anna Harthaway flyttede til Skagen, World Stars Brad Pitt Is Fantastic bor nu i Kalundborg, World Stars George Clooney Is Cool bor nu sammen med World Stars Arnold Schwarzenegger i Klampenborg. World Stars Asta Nielsen Is Menta bor nu i Værløse, sammen med deres skønne familier.

Vi har rigtig god kontakt med alle vores hvalpe købere. Men der er jo også sket andre ting i 2017.

Vi har været på mange store og små udstillinger. Den 10. maj 2017 var hundene vasket og klar til udstilling og det var campingvognen også.  Den 13. maj udstillede vi i Neumünster med 3 hunde. Alle vandt deres klasser, Bella blev bedste tæve og Honey blev BIS 1 Veteran og veteran champion. 14. maj udstillede vi igen i Neumünster, og de gik jo som det skulle. Honey, Bella  og Pretty vandt igen deres klasser, Pretty fik internationalt CACIB, Honey fik Veteran CAC og kunne så blive Tysk Veteran champion, men det blev hun jo igår,- man kan jo ikke blive det to gange. :-)

Når man tager på udstillings tur, vil man jo gerne så mange udstillinger man kan nå. Så vi fortsatte til San Marino, hvor vi skulle være torsdag den 18. maj, og det lykkedes. Vi fandt en skøn campingplads ca. 1 km. fra udstillingen med en rigtig god restautant, og udstillingen gik jo også som den skulle. Alle 3 tæver tog deres CAC, så nu må vi til San Marino igen, så de kan blive San Marino Champion.  

 

Man stopper ikke en udstillings tur, når man er af sted. Vi fortsatte til Wieselburg i Østrig, hvor vi skulle udstille den 21. maj. Alle tre udstillings tæver var på, og de tog alle tre deres CAC, så nu må vi til Østrig igen. Honey blev selvfølgelig Østrigs Veteran Siger/Champion, – nå ja, så blev hun jo også Best In Show 4 ud af mere 5000 hunde der var tilmeldt. Wuff.  :-)   Og så hjem til Aarhus. En lille udstillings tur på ca. 4500 km. Men vi giver ikke op.

Men vi skulle jo hjem og passe World Stars Cameron Dias “Fie” for hendes mor skulle på ferie, og Fie har været på ferie hos os, siden hun blev født. Det går rigtigt fint, hun leger med de andre hunde, spiser sammen med dem og sover sammen med dem.

Lørdag den 24. juni var vi på udstilling i Sabro, en lille hyggelig udstilling, hvor vi havde taget Luna og hendes forældre med. Det var ikke nogen stor udstilling, men man får helstegt vildsvin fra grillen, og det smager jo bare godt. Luna skulle ikke udstilles, men hendes forældre skulle lige snuse til udstillings verdenen. Alle vores 3 udstillings hunde vandt deres klasser, Pretty blev bedst i racen og gik videre til store ring. Honey blev BIS 2 veteran, og så lånte vi hende ud til en junior handler, hvor hun blev nr. 2.

Lørdag den 1. juli var vi til Landsstævnet i Herning. Igen en hyggelig udstilling. Vi havde tilmeldt Honey, Pretty og Bella og så havde vi også Luna med sammen med hendes forældre. Det var en rigtig god udstillings dag for Kennel World Stars. Luna blev bedste hvalp, Bella blev bedst i åben klasse, Pretty blev bedste champion, og Honey blev bedste veteran. Så var gode råd jo dyre. Vi skulle ind med 3 hunde i bedst i racen, hvalpeklassen går jo ikke med i bedst i Racen, men vi var jo kun 2 udstillere. Fordelingen blev, kennel mor gik med Pretty, kennel far fik Bella, og så lokkede vi Luna’s far til at gå ind med Honey. Han havde aldrig før været i en udstillings ring, men han vandt med Honey og blev bedst i racen. I bedst i show  var Kennel mor inde med Honey og blev BIS2. Og ups…..Honey blev forresten også BIS1 Veteran.

Luna og vores præmiehøst i Herning.

Efter nogle små søde sommer udstillinger i Danmark ville vi udenlands igen. Den 30. august satte vi kursen mod Luxemburg, hvor vi udstillede Lørdag den 2. september. Det gik som vi regnede med, men ikke som vi håbede. Vi har aldrig fået noget ved den dommer, men vi forsøgte, – det eneste gode var, at Honey blev bedste Veteran, så nu er hun også Luxemburg Veteran Champion.  Næste week- end udstillede vi i Namur i Belgien, og her gik det som det skulle. Alle vores tæver vandt deres klasser, Honey blev Belgisk Veteran champion, Pretty blev bedst i Rasen og  vandt dermed over en dommer der var på hjemmebane og hun fik sit 3. internaionale certifikat, og mangler nu kun 1 internationalt certifikat for at også blive International Champion. Og så gik turen hjem af. 


01. jan. 2016

(Pretty, Vimse)

Tysk VDH champion, German Winner 2013,

Leipzig Sieger 2013, VDP Jubilæums Sieger,

Tysk Unghunde Champion,

Neumünster Unghunde Sieger 2012

pretty billede

er blevet parret og hvalpe forventes 17. januar 2016, se mere på hvalpesiden.


17. august 2015.

Hvalpesiden er opdateret.

24. juni 2015.

Ny video på hvalpesiden.

World Stars Cleopatra Is Back er til salg  World Stars Cleopatra Is Back er til salg.

 

17. juni 2015.

Vi har i den sidste uges tid, haft fornøjelsen af at have World Stars Lovely Cameron Dias AKA Fie i pleje, Mor er på ferie og hun skulle jo ikke i hunde pension, så hun kom hjem til, hvor hun kom fra. Juu-bi. Her leger hun i “Haven” med World Stars Ella Enchanted AKA Bella, de har fået det rigtigt godt i den forløbne uge. Se video neden for.

Vores pleje hund leger og har det rigtigt godt. Klik her.


17. juni 2015.

Ny video på hvalpesiden.


16. juni 2015.

Nyt på hvalpe siden.


11. juni 2015

Ny video på hvalpe siden


10. juni 2015

Så er der igen nye billeder på hvalpe siden.


29. maj 2015

Så er der nye billeder på hvalpe siden.


13. maj 2015.

Så fik Brittuvan’s My Honey Blossom hvalpe her til aften. Det blev til 2 hanner og 2 tæver, Alle sunde og velskabte og kuld sorte. Se mere under hvalpe.

Honey hvalpe kuld 3,1

13. marts 2015.

Hvalpe i vente.

International Champion, Dansk Champion, Luxemburg Champion, Tysk VDH Champion, Tysk DPK Champion, Tysk VDP Champion, Tysk DPK Æres Champion, Tysk VDP Æres Champion, Tysk VDP-Sieger, Tysk DPK-Klub Sieger, Tysk DPK Unghunde Champion, Tysk VDP Unghunde Champion,Tysk VDH Unghunde Champion, Luxemburg Unghunde Champion.

Brittuvan’s My Honey Blossom

image008

er blevet parret med

Rusch Mix Dare Devil

Stacy og Asti 015

Hvalpe forventes midt i maj 2015.

Både han og tæve er testet Optigen PRCD-PRA: Clear (A)
Patella Luxation H/V: Grad 0/0  
42 tænder


27. maj 2014.

Pretty er blev mor til 3 dejlige, sorte tæver her til aften kl. 22.00. Både mor og børn har det godt. Se mere under hvalpe.

3 skønne tæver, 12 timer gamle27. marts 2014.

Tysk Champion, German Winner 2013, Leipzig Sieger 2013,

VDP Jubilæums Sieger 2013, Neumünster Jugend Sieger 2012,

DPK Jugend Champion

World Stars Pretty Woman Is Ready

er blevet parret, og hvalpe forventes omkring den 28. maj 2014.

.20120708_122509-1 pretty Meisdorf 2

42 tænder, PRA fri